what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

feest-menu-item

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KOKON Babyfestival

11 november 2018 @ 1:00 am - 6:00 pm

Op zondag 11 november organiseert KOKON een uniek babyfestival met een belevingsparcours voor baby’s en peuters tussen 0 en 2,5 jaar. Kom samen met jouw baby genieten van een heerlijke, geborgen en ontspannende namiddag in KOKON. Een parcours vol prikkels, fantasie en spel.

Op het programma staan onder andere babymassages met en door Sophia Mattan, muziekperformance, een fotoshoot door fotograaf Davy Van den Bremt, Sherborne voor peuters, een doorlopend buffet aan fruitpapjes en zoete lekkernijen voor de ouders, aangepaste speelhoekjes en zoveel meer. Uniek is de presentatie van Mammoet; een interactieve installatie met concert voor de allerjongsten. Klankennest ontwikkelde deze zintuiglijke installatie in het kader van de Baby Weekends in het museum WIELS en presenteert haar installatie nu ook exclusief in KOKON!

Inkom: 30 euro per persoon (maximum 1 baby/peuter gratis per persoon) inclusief alle activiteiten. Het buffet is ter plaatse te betalen. Bestel snel jouw ticket voor het KOKON Babyfestival via info@kokonenko.be

Gegevens

Datum:
11 november 2018
Tijd:
1:00 am - 6:00 pm

Gegevens

Datum:
11 november 2018
Tijd:
1:00 am - 6:00 pm