what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

feest-menu-item

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KOKON Kleuteryoga

20 oktober 2018

Binnenkort kan jouw kleuter in KOKON terecht voor een reeks kleuteryoga. Yogainstructrice Karen Govaert neemt de kinderen doorheen 5 lessen mee op wereldreis met Kootje de rups die langzaam aan verandert in een mooie vlinder. Zet je schrap voor een adembenemend avontuur met heel wat leuke yogaspelletjes, ontspannende ademhalingsoefeningen, rustgevende massagekneepjes en spierversterkende dierenposes. Hier en daar maken we ook tijd vrij voor een knutselmomentje waarbij we werken aan een leuk reissouveniertje.

*** Yoga tracht een ankerpunt te bieden in een wereld vol prikkels: een moment van rust waarop kinderen op een speelse manier terug in contact komen te staan met zichzelf. Hierdoor groeien zij in hun zelfvertrouwen, leren ze emoties kanaliseren, wordt hun lichaam soepel en verbetert hun motoriek en concentratie ***

De lessen worden begeleid door Karen Govaert, creatieve kinderanimator met heel wat ervaring in de socio-culturele sector. Ze volgde de basisopleiding lesgever kinderyoga bij El Sole en schoolde zichzelf bij in de methode van Ellen Purperhart.

De lessen kleuteryoga (3 tot 6 jaar) gaan door op zaterdag 20 okt – 3 nov – 17 nov – 1 dec – 15 dec van 15u tot 16u in KOKON.

Kostprijs: 60 euro voor de reeks, inclusief gratis drankje voor mama of papa in het familiecafé tijdens het wachten. Inschrijven kan via een mail naar info@kokonenko.be. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Er is ook een reeks Kinderyoga gepland (6 tot 10 jaar) op dezelfde datums van 14u tot 15u.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2018

Gegevens

Datum:
20 oktober 2018