what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

feest-menu-item

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleuteryoga (5 – 6j)

28 september @ 10:30 am - 11:30 am

Vanaf september organiseert KOKON een mini-reeks kleuteryoga op zaterdagvoormiddag.

Lesgeefster Ann Wijnendaele neemt de kinderen op een speelse en fantasievolle manier mee in de beginselen van de yoga. Doorheen de 4 lesjes leren de kleuters een soepelheid van lichaam en geest ontwikkelen dankzij verschillende yogahoudingen. Er wordt gefocust op ontspanning via ademhalings- en relaxatieoefeningen en de bevordering van aandacht en coördinatie via spelletjes.

Yoga is goed voor de concentratie, het zelfbewustzijn en de zelfzekerheid! Ann respecteert de unieke en individuele mogelijkheden van elk kind.

*** Lesgeefster Ann Wijnendaele heeft jarenlange ervaring met kinderen als kleuterleidster en kinderyogadocente. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk als kinder- en jongerencoach en is ze Mindfulness teacher en trainer voor volwassenen.
Meer info via www.annwijnendaele.be ***

De lessen kleuteryoga (5 tot 6 jaar) gaan door op 28 sept – 12 okt – 26 okt – 9 nov van 10.30u tot 11.30u in de balzaal van KOKON. Ouders kunnen ondertussen rustig iets drinken aan de bar.

Kostprijs: 45 euro voor de reeks. Inschrijven kan via een mail naar info@kokonenko.be. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Er is ook nog een reeks yoga gepland voor 2,5 tot 4 jarigen om 09.30u.

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:30 am - 11:30 am

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:30 am - 11:30 am