what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

feest-menu-item

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KOKON Babyfestival

11 november @ 11:00 am - 5:00 pm

Op maandag 11 november organiseert KOKON een uniek babyfestival met een belevingsparcours voor baby’s en peuters tussen 0 en 2,5 jaar. Kom samen met jouw baby genieten van een heerlijke, geborgen en ontspannende namiddag in KOKON. Een parcours vol prikkels, fantasie en spel.

Op het programma staan onder een workshop babymassage (tot 9 maand) en actieve peutersessies door Céline Hutse van Groeien & Bloeien, babytheater van Kukulu en een fotoshoot door fotografe Lies Boelaert. We voorzien aangepast speelhoekjes, een hartig middagbuffet en groenten- en fruitpapjes voor de allerkleinsten. Uniek is de performance van theater Kukulu met de voorstelling ‘Op zee’. Op zee is een theatervoorstelling voor de allerkleinste kindjes. Het is de eerste ervaring met theater, muziek, poppen en vooral een bijzondere tijd samen met papa en/of mama. Ontmoet de drie matrozen en ontdek het reilen en zeilen van hun leven.

Inkom: 30 euro per volwassene (maximum 1 baby/peuter per betalende volwassene) inclusief alle activiteiten, alsook de fotoshoot (de foto’s zijn achteraf aan te kopen).

Het middagbuffet (soep, quiche, salade, brood, pistolés, kaasplank en charcuterie) aan 17 euro pp is ter plaatse te betalen. Verschillende verse groenten- en fruitpapjes zijn doorlopend verkrijgbaar.

Programma:

Voorstelling #1 Kukulu: 11u (maximum 12 kinderen)
Peutersessie #1: 12.00u (maximum 8 kinderen)
Babymassage #1: 12.30u (maximum 8 kinderen)

Voorstelling #2 Kukulu: 13.30u (maximum 12 kinderen)
Babymassage #2: 14.30u (maximum 8 kinderen)
Peutersessie #2: 15.00u (maximum 8 kinderen)

Voorstelling #3 Kukulu: 16u (maximum 12 kinderen)

Middagbuffet: tussen 12u en 13.30u
Groenten- en fruitpapjes: doorlopend

Bestel jouw ticket voor het KOKON Babyfestival via info@kokonenko.be. Geef jouw uur van voorkeur door voor de Voorstelling en de Babymassage of Peutersessie (we proberen te houden aan de uurregeling maar voorzien nog een beetje speling om te wisselen van sessie). Gelieve bij inschrijving ook te vermelden indien u al dan niet interesse heeft in de fotoshoot.

Gegevens

Datum:
11 november
Tijd:
11:00 am - 5:00 pm

Gegevens

Datum:
11 november
Tijd:
11:00 am - 5:00 pm