what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

what-ever-you-like

feest-menu-item

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop ‘Wallhanging’ ism De Sergeant

11 december @ 7:30 pm - 9:30 pm

In de jaren 70 waren ze razend populair, de handgeweven wallhangings. Wij laten ze een echte comeback maken en gaan zelf aan de slag!

Tijdens de workshop weven leer je de basis om je eigen mini weefgetouw te maken en ga je aan de slag met restjes wol, lontwol en stof om je eigen creatie te verwezenlijken. Je leert de basissteek, maar ook hoe je franjes en andere decoratieve steken toepast. Je gaat op het einde van de avond naar huis met je eigen originele wallhanging en de nodige portie inspiratie voor je volgende project.

*** De workshop wordt begeleid door Ineke Van Den Broeck. Ineke is de creatieve duizendpoot achter De Sergeant en het slow fashion merk MMOI. Ze heeft een liefde voor textiel en handgemaakte producten en verliest zich het liefst van al in creatieve experimenten! ***

Praktisch: woensdagavond 11 december van 19u tot 21u in de Balzaal van KOKON. Kostprijs: 45 euro incl 2 drankjes aan de bar. Er is die avond ook ‘Barmoeders’, de maandelijkse vrouwenavond in KOKON. Na de workshop kunnen jullie gerust nog even napraten.

Reserveren kan via info@kokonenko.be

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm